به مناسبت هفته محیط زیست ؛ دیدار مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران و مدیرکل انتقال خون مازندران
به مناسبت هفته محیط زیست (17لغایت 23 خردادماه 1400) مدیرکل انتقال خون استان با حضور در دفتر کار مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران، با وی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران، تقوی مدیرکل انتقال خون استان به همراه مسئولین این اداره کل با ابراهیمی کارنامی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران دیدار کرد.
در این دیدار مدیرکل انتقال خون استان ضمن تبریک فرا رسیدن هفته محیط زیست به مدیرکل و کلیه کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران، با اشاره به شهادت 140 محیط بان شهید در کشور، کار در سازمان حفاظت محیط زیست را مقدس خواند.
وی تلاش محیط بانان را در راستای حفظ و صیانت از انفال الهی ستودنی دانست و افزود: گستره پهناور زیست محیطی كشور مرهون ایثار و تلاش محیط بانان فداكاری است كه با وجود تمام مخاطرات به رویارویی با متخلفان می پردازند.
در ادامه ابراهیمی کارنامی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران، ضمن تشکر از حضور مدیرکل انتقال خون استان و هیات همراه، از تلاش مجدانه و غیرتمندانه کادر درمان کشور در یاری رساندن و درمان بیماران، علی الخصوص بیماران کرونایی تقدیر کرد.
ابراهیمی، حفظ زیبایی ، جاذبه ها و ظرفیت تولیدی استان را نیازمند توجه ویژه به محیط زیست دانست و گفت : متاسفانه هنوز حساسیت نسبت به شکنندگی محیط زیست استان در تصمیم گیریهای توسعه ای آنچنان لحاظ نمی شود.
وی اظهار داشت: در حوزه محیط زیست استان دو چالش عمده مدیریت پسماند و مدیریت پساب وجود دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ادامه داد: در استان حدود 27 سایت دفن پسماند وجود دارد که تمام این سایت ها فاقد استانداردهای لازم هستند و نبود مدیریت درست در جمع آوری پسماندها مشکلات متعددی برای این استان ایجاد کرده است.
وی در خصوص مشکلات پساب نیز گفت: در کشور بیش از 50 درصد فاضلابهای خانگی تصفیه می شود اما در مازندران در خوشبینانه ترین حالت، به 14 تا 15 درصد می رسد که نسبت به میانگین کشوری هم 2 تا 3 برابرعقب هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران تصریح کرد: منابع دقیقی از میزان استفاده از سم و کود نیز در مازندران در دسترس نبوده و علیرغم دارا بودن منابع علمی و تحقیقاتی اما هنوز میزان سم و کودی که برای میوه جات، سبزیجات و صیفی جات مصرف می شود دقیقا مشخص نبوده و برای تعیین میزان باقیمانده سم و کود در محصولات کشاورزی و باغی در استان هیچ اطلاعاتی وجود ندارد.
ابراهیمی، محیط زیست را سرمایه ای متعلق به همه نسلها دانست که باید در جهت حفظ و حراست از آن همه تلاش نماییم.
در پایان این جلسه از رحمان امیری، دامداری که در منطقه لولت شهرستان ساری با یک راس شوکای مصدوم برخورد کرد و پس از طی مسیری طولانی، حیوان آسیب دیده را به محیط بانان منطقه هولار تحویل داد، تقدیر شد.